Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Registratie ID Leaks Awards 2016

Live tekenen, later animeren

Tijdens de ID Leaks awards 2016 maakte Ricky Booms live een registratie van het verloop van de avond. Een leuke herinnering voor wie er bij was. Een leuk overzicht voor wie er niet bij kon zijn. Af en toe kon het publiek meekijken op een van de grote schermen in Pakhuis de Zwijger. Aan het einde van de avond werd er met het publiek nog even teruggekeken naar de collage van beelden. In de week die hier op volgde werden de beelden verwerkt tot een animatie als registratie van de avond.

De awards

Zowel het publiek als de jury hebben hun stem laten horen. Maar liefst tweeduizend mensen hebben gestemd op de Hoogvlieger en Vlieg in het Oog-genomineerden, en ID Leaks vakjury met vier experts heeft er flink wat tijd in gestoken om tot de beste keuze te kunnen komen. De Vlieg in het Oog Award (publieksprijs én juryprijs) is uiteindelijk gewonnen door Save the Children, met de video ‘Geef om kinderen als Jon’. Bekijk de video hier.

Cliënt

ID Leaks

Share: